FLYTTFIRMA i HÖGANÄS.

FLYTT, FLYTTHJÄLP


VI ERBJUDER FLYTTERVICE TILL PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG.


MED OSS BLIR FLYTTEN ENKEL OCH PRISVÄRD!

Ring oss nu

042-160601Du har precis hittat en bra och pålitlig flyttfirma i Höganäs, Viken, Mölle och Kullabygden

Att flytta är inte helt lätt. Det kräver dessutom mycket tid. Genom att boka en flyttfirma sparar du tid och besvär och kan fokusera på annat.

Oavsett om du ska flytta i Höganäs, Viken, Mölle eller på annan ort i Kullabygden erbjuder vi en proffesionell flytthjälp.

Du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha. Allt från nedpackning, transport, uppackning eller bortforsling av möbler till tippen.

   

Vår långa erfarenhet har gjort vår personal till specialister när det kommer till att flytta tyngre möbler, kassaskåp, piano eller ömtåligt gods. Vi hanterar alltid ditt flyttlass med ömhet och på rätt sätt.

       


Skulle oturen vara framme så är ditt bohag försäkrat via oss med Trygg-Hansa.


Effektiva och strukturerade vid företagsflytt 


När en verksamhet - butik. kontor eller annan typ av företag behöver flytthjälp är det viktig att man arbetar effektivt och anpassar sig efter arbetstiderna. Att man är lyhörd för förändringar under arbetets gång och löser problemen flexibelt. Vår flyttfirma har hjälpt flera företag med  deras flytt och har erfarenhet både från medelstora och små verksamheter. Vårt mål är att vi ska kunna förse er med en smidig flytt som inte påverkar ert arbete mer än nödvändigt.

VÅRA TJÄNSTER INOM FLYTT

Hos oss får du hjälp med din flytt i Höganäs, Viken, Mölle och hela Skåne - Sverige.                                              Vi flyttar även mindre företag 1-50 arbetsplatser.


Vi gör allt från att packa ned till att packa upp och ställa dina saker på plats i ditt nya hem.


Du kan få hjälp med att montera möbler och inredning även om du inte behöver flytthjälp.

Att montera ihop möbler är inte alltid det lättaste och kan skapa frustration, med oss slipper du tänka på det.                                                                                                                                                 Vi kan montera allt från soffor, skrivbord, hyllor till garderober. -Allt du köper från IKEA, JYSK, XXX-Lutz och andra möbelföretag.


Vi gör Flyttstädning i Höganäs, Domsten, Lerberget, Viken, Mölle och hela Kullabygden.


Du kan få hjälp med källarröjning, Vindsröjning, dödsboröjning och tranport till äldreboende.
Privatflytt Höganäs och Kullabygden.


Prisvärda flyttningar, röjning av källare, vind,  lägenheter, bortforsling till tippen, flytt till och från äldreboende.


PACKNING/Montering


Vi packar lägenheter och åt företag.

Demonterar och monterar möbler, inredning.

Företagsflytt & städning Höganäs,Kullabygden.


Snabba, flexibla, professionella flyttningar och andra tjäster som  städning, sanering av tomter, lokaler mm.Flyttstädning & Veckostädning


Flyttstädning, veckostädning, sanering, röjning av källare och vind.