Vi hjälper dig med flytten i Helsingborg - Lund - Skåne


Ring oss nu 042-160601


Behöver du en flyttfirma i Helsingborg, Lund, Malmö eller på annan ort i Skåne? 


Då kan du ringa oss! Vi hjälper dig med en proffesionell och trevlig flytt!Du får en garanterat hög kvalitet på din flytt och flyttstädning.


Oavsett om du flyttar enstaka möbler, en liten lägenhet eller ett stort hus så levererar vi alltid samma professionella resultat. 


Vi som jobbar här är ett sammansvetsat gäng som hjälper dig glatt och enkelt med att flytta från ett boende till ett annat.


Du kan även få  hjälp med att flytta  enstaka möbler vid renovering eller med bortforsling av möbler till tippen och flytt till och från äldreboende.
Att beställa flytthjälp behöver inte vara svårt


När du flyttar med oss bestämmer du själv hur mycket hjälp du är i behov utav.


Vi kan hjälpa dig med att utföra hela flytten: Packning, uppackning, bortforsling och transport.


Men om du bara vill ha hjälp med vissa moment fungerar det också bra!


Vissa väljer att dela upp flytten på några dagar så att det inte blir så jobbigt.
Arbetet utförs alltid med den erfarenhet som vi samlat på oss sedan 1978.

Flytt Helsingborg och i Lund.EFFEKTIV FÖRETAGSFLYTT I LUND OCH HELSINGBORGVi har flyttat många kontor, kommunala verksamheter och mindre företag genom åren. Det är viktigt att avbrottet i verksamheten blir så kort som möjligt vid en företagsflytt. De flesta företagen som flyttar med oss är mellan 1-50 arbetsplatser.

Oavsett storlek jobbar vi alltid effektivt, strukturerat och är vaksamma på problem och önskemål under arbetets gång. Vi kommer snabbt ut och ger en offert vid en förfrågan och levererar direkt  packmaterial och flyttlådor.Flyttpackning, demontering & monteringSom professionell flyttfirma i Helsingborg utför vi packning av ditt hem när du flyttar.

Du kan också anlita oss för packning till delar av hemmet. Te.x om du inte vill ta hand om glas och porslin själv men klarar av att packa allt annat.

Ska du skicka iväg något som är för stort att packa och lämna in själv till något fraktbolag så kan du lugnt anlita oss för uppdraget.  Vi tar hand om det


Vi är väldigt duktiga på att skruva isär och ihop möbler, hyllor mm.


Har du ett sådant problem inför flytt i Helsingborg eller övriga Skåne så är det löst när vi kommer.