Dags att flytta? 

Vi hjälper dig med flytten i Helsingborg,Lund, Skåne


Ring oss nu på- 042-160601


Behöver du en flyttfirma i Helsingborg, Lund eller i övriga Skåne?  Då har du hittat rätt. Vi hjälper dig att flytta effektivt och smart!


Hos oss får du garanterat en hög kvalitet på din flytt.
Oavsett om du flyttar enstaka möbler, en liten lägenhet eller ett stort hus så får du alltid en professionellt utförd flytthjälp av oss. 
Vi som jobbar här är ett flexibelt gäng som inte bara hjälper dig med att flytta från ett boende till ett annat utan erbjuder även hjälp med att flytta  enstaka möbler vid renovering eller med bortforsling av möbler till tippen och flytt till och från äldreboende.

Vi tillhandahåller även flyttstädning för en ännu smidigare flytt!Att flytta behöver inte vara svårt - Välj en smart flyttfirma istället!


När du flyttar med oss bestämmer du själv hur mycket hjälp du är i behov utav.

Vi kan hjälpa dig med allt från att utföra en hela flytten med packning, uppackning, bortforsling och transport, men om du bara vill ha hjälp med vissa moment fungerar det bra också!


Vi gör ofta uppdrag från att:


Flytta enstaka möbler inom hemmet vid te.x renovering.

Flytt av enstaka möbler till och från äldreboende.

Bortforsling av bohag till tippen och röjning av hela lägenheter.

Flytta hela ditt hem till de nya boendet.


Arbetet utförs alltid med den erfarenhet som vi samlat på oss sedan 1978.

Flytt Helsingborg och i Lund.EFFEKTIV FÖRETAGSFLYTT I LUND OCH HELSINGBORGVi har flyttat många kontor, kommunala verksamheter och mindre företag genom åren. Det är viktigt att avbrottet i verksamheten blir så kort som möjligt vid en företagsflytt. De flesta företagen som flyttar med oss är från en arbetsplats till ca 50 arbetsplatser.

Oavsett storlek jobbar vi alltid effektivt, strukturerat och är vaksamma på problem och önskemål under arbetets gång. Vi kommer snabbt ut och ger en offert vid en förfrågan och levererar direkt  packmaterial och flyttlådor.Flyttpackning, demontering & monteringSom professionell flyttfirma i Helsingborg utför vi packning av ditt hem när du flyttar.

Du kan också anlita oss för packning till delar av hemmet. Te.x om du inte vill ta hand om glas och porslin själv men klarar av att packa allt annat.

Ska du skicka iväg något som är för stort att packa och lämna in själv till något fraktbolag så kan du lugnt anlita oss för uppdraget.  Vi tar hand om det


Vi är väldigt duktiga på att skruva isär och ihop möbler, hyllor mm.

Har du ett sådant problem inför flytt i Helsingborg Lund så är det löst när vi kommer.